Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Εισβολή δροσιάς στην χώρα μας και νέα επιδείνωση του καιρού στην βόρεια ελλάδα και στην μαγνησία.πρόγνωση καιρού 9/7/2019




Νέο Βαρομετρικό χαμηλό θα περπατήσει προς την χώρα μας από την Ιταλία αύριο την Τετάρτη και θα δώσει έντονες βροχοπτώσεις - καταιγίδες στην βόρεια ελλάδα και ισχυρούς ανέμους σε μεγάλο κομμάτι της χώρας μας. Για την Μαγνησία φαίνονται κάποιες τοπικές μπόρες τις απογευματινές ώρες στο νομό μας όπου δεν αναμένεται κάτι το σημαντικό. Όμως ένα πλοκάμι νεφώσεων μέσα στη νύχτα θα ξεκινήσει να κατηφορίζει από την Χαλκιδική προς την περιοχή μας δίνοντας μπόρες και έντονες βροχοπτώσεις κυρίως όμως στο νομό μας θα περιορίζονται τα έντονα φαινόμενα. Για την υπόλοιπη Μαγνησία δεν αναμένεται να έχει έντονη μορφή.

Αυτά φιλες και φίλοι την Πέμπτη θα επικρατεί άλλος θεός στην ατμόσφαιρα για την εποχή. Οπως έχω προαναφέρει μέρες πρίν αναμένουμε πτώση της θερμοκρασίας η οποία θα είναι σημαντική για την εποχή που διανύουμε. Αυτό συμβαίνει γιατί ένα ενισχυμένο ρεύμα από βοριάδες θα καταφέρουν να διώξουν τις πολύ έντονες θερμές μάζες που αυτή την στιγμή έχουν το πάνω χέρι στον ελλαδικό μας χώρο. Ετσι για λίγο θα φύγει αυτή η δυσφορία και ο λίβας που επικρατεί στην χώρα μας όπου είναι αρκετά επικίνδυνος συνδυασμός και στον άνθρωπο αλλά και στην φύση γιατί τα δέντρα επηρεάζονται με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πυρκαγιές, κάτι που δεν θέλουμε.

Χιονοπτώσεις αναμένονται το βράδυ της Πέμπτης στο Καϊμακτσαλάν.

Καλό μεσημέρι σε όλους και σε όλες.

Με εκτίμηση: Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *