Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Κούλουμα με βροχές και ισχυρούς ανέμους. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Κ.Δευτέρα 15/3/2021.

Χαίρεται φίλες και φίλοι και χρόνια πολλά, άστατος θα καταστεί ο καιρός στην Μαγνησία Αύριο την Καθαρά Δευτέρα με λίγες βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά μας και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά: Τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις που σταδιακά προς το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα έχουμε ασθενείς βροχοπτώσεις πρόσκαιρες με γρήγορη εξασθένηση. πρόσκαιρες Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν απο τα 1500μ και πάνω τις μεσημβρινές ώρες.

Θερμοκρασία-Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα σημειώσει εκ νέου πτώση και θα κυμανθεί απο 6°C έως 14°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στην αρχή της ημέρας στα 2-3 μποφόρ απο δυτικές διευθύνσεις, απο το μεσημέρι και μετέπειτα θα παρουσιάσουν σημαντική ενίσχυση στα 5-6 καιι τοπικά τα 7 μποφόρ με στροφή απο δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή θα απασχολήσει την χώρα μας απο την παρασκευή με βροχές και καταιγίδες αλλα και χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Καλή σαρακοστή και καλά κούλουμα φίλοι μου καλο βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *