Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Εμφάνιση αντικυκλώνα στην δυτική Ευρώπη και νέα μεταβολή του καιρού στην χώρα μας. Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 8/5/2019.



Καλησπέρα σε όλους και σε όλες, όπως όλα δείχνουν από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας η χώρα μας θα μπει σε μια τροχιά βροχοπτώσεων - καταιγίδων με μικρή πτώση της θερμοκρασίας Και ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο. Αυτό συνέβη εξαιτίας του αντικυκλώνα που πάει να δημιουργηθεί στην δυτική Ευρώπη και όπως σας έχω αναφέρει αρκετές φορές όταν έχουμε αντικυκλώνα απέναντι μας δηλαδή ένα τοίχος υψηλών πιέσεων...  κάτι θα αντιμετωπίσουμε στην πορεία. Μέρες τώρα αυτή η εικόνα είναι επίμονη και δεν φαίνεται να αλλάζει καθώς πλησιάζουμε και σιγά σιγά δείχνει να κλειδώνει. Πάντως και αυτός ο μήνας δείχνει αρκετό ενδιαφέρον όπως και ο Απρίλης. Μια σχετική ψύχρα το βράδυ και το πρωί θα την έχει, το μεσημέρι θα είναι πιο μαλακός εννοείται γιατί ο ήλιος έχει δυναμική και βοηθάει σε αυτό.
Για την περιοχή μας Μαγνησία φαίνονται έντονα φαινόμενα και αρκετές βροχοπτώσεις και δεν αποκλείεται να έχουμε χαλαζοπτώσεις στο νομό μας. 

Όλη η επόμενη εβδομάδα θα κυλήσει με άστατο καιρό με βάση τα σημερινά στοιχεία. Νεότερα θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες ημέρες καλό σας απόγευμα φίλες και φίλοι.

Με εκτίμηση: Μάριος Τζανιδάκης.

Στον παρακάτω χάρτη θα παρατηρήσετε τον αντικυκλώνα με σχήμα (Ω) δυτικά από εμάς.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *