Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Πέμπτη 26/9/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι Καταιγίδες κατά διαστήματα έντονες είχαμε χθες το βράδυ στην Μαγνησία και συνοδεία κάποιων αστραπών. Αυτή η καταιγίδα δημιουργήθηκε πάνω από την Λάρισα και κατευθύνθηκε νοτιοανατολικά  με γρήγορους ρυθμούς, έκανε στάση στην Λάρισα και μετέπειτα στην περιοχή μας. Προγνωστικά μοντέλα χθες είχαν μια αποτυχία σχετικά με τις ώρες που θα μας επηρέαζε το βαρομετρικό χαμηλό. Μετά από την χθεσινή επιδείνωση του καιρού από δω και μετέπειτα μέχρι και αρχές Οκτωβρίου θα επικρατεί καλοκαιρία με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Τώρα για αύριο Πέμπτη θα έχουμε ηλιοφάνεια όλη την ημέρα με λίγες αραιές νεφώσεις προς τις μεσημβρινές με απογευματινές ώρες της ημέρας και το βράδυ ξαστεριά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18°C έως 24°C.  Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς τις πρωινές ώρες στα 2 μποφόρ από ανατολικές διευθύνσεις και το μεσημέρι θα ενισχυθούν στα 4 μποφόρ με τους ανέμους να στρέφονται σε βορειοδυτική διεύθυνση.

Αυτά φιλες και φίλοι αύριο πάλι καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *