Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Διατήρηση των υψηλών θερμοκρασιών με τοπικές μπόρες και σκόνη. Πρόγνωση καιρού Ελλάδας 29/6/2021.

 Καλή και δημιουργική εβδομάδα εύχομαι σε όλους και σε όλες,νέες βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένεται να απασχολήσουν την ανατολική Μακεδονία αύριο Τρίτη με πιθανές χαλαζοπτώσεις, οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και θα διατηρηθούν μέχρι και τις 2/7 Ιούλη.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την όλη καιρική μας εξέλιξη για την Τρίτη:

Πιο αναλυτικά: Η μέρα θα ξεκινήσει με καλές συνθήκες ηλιοφάνεια θα επικρατεί παντού με αρκετή ακόμη στην ατμόσφαιρα κυρίως στα στα δυτικά ηπειρωτικά. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αρχίζουν να αναπτύσσονται μπόρες και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία με πιθανή συνοδεία μεγάλου μεγέθους χαλαζιού. Αυξημένες πιθανότητες υπάρχουν για ένα πέρασμα από μεμονωμένες καταιγίδες στην βόρεια Θεσσαλία και στα ορεινά της κεντροανατολικής Πελοποννήσου.

Θερμοκρασία - Άνεμοι:


Μακεδονία - Θράκη 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27°C έως 36°C


Θεσσαλία

Στο εσωτερικό θα κυμανθεί από 28°C έως 38°C και στα παράλια από 26°C έως 32°C.


Ήπειρος

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25°C έως 34°C


Στερεά Ελλάδα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28°C έως 37°C


Εύβοια

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26°C εως 35°C


Πελοπόννησος

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27°C  εως 34-37°C.


Νησιά Ιονίου & Νησιά Αιγαίου

Η θερμοκρασία στα νησιά μας θα κυμανθεί από 28°C έως 32°C


Κρήτη

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24°C εως 35°C.


Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ στο Αιγαίο θα πνέει βόρειο βορειοδυτικοί ρεύμα με μικρή ενίσχυση στα 4 μποφόρ.

Τοπικά ισχυρές καταιγίδες αναμένονται εκ νέου για την ανατολική Μακεδονία την Τετάρτη και ίσως να απασχολήσουν και τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας. Αύριο όπως έχετε ενημερωθεί θα βγει η εκτίμηση μου και η πλέον πετυχημένη διότι οι μελέτες μου και οι ενδείξεις μου απέδωσαν με τα προγνωστικά μοντέλα να  έρχονται να σφίξουν το χέρι για ακόμη μια φορά και αυτή την φορά θα πω δυστυχώς κυρίες και κύριοι, η μετεοπορεια μας κρύβει πολλές εκπλήξεις και πολύ φοβάμαι ότι θα είναι επικίνδυνες από άποψη φαινομένων.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *