Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας με τοπικές μπόρες. Πρόγνωση καιρού Ελλάδας 25/6/2021.

 Μπόρες και καταιγίδες σημειώθηκαν στην δυτική και ΒΔ Θεσσαλία, κατά τα άλλα ο υδράργυρος στην ηπειρωτική Ελλάδα χτύπησε τους 40-43°C. Για αύριο Παρασκευή αναμένεται εκ νέου γύρο από μπόρες και καταιγίδες με επέκταση στις περισσότερες περιοχές της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Πιο αναλυτικά: Με ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει η μέρα σε όλη την χώρα και λίγες αραιές νεφώσεις. Από το μεσημέρι και μετέπειτα θα έχουμε συγκέντρωση σκόνης στην ατμόσφαιρα με πιο υψηλά επίπεδα στην δυτική Ελλάδα, μπόρες και τοπικές καταιγίδες θα απασχολήσουν την Μακεδονία και τα βόρεια βορειοδυτικά τμήματα της Θεσσαλίας, στην υπόλοιπη χώρα θα παραμείνει το ίδιο μοτίβο με καλές συνθήκες.

Θερμοκρασία - Άνεμοι:


Μακεδονία - Θράκη

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από από 32°C με 35°C έως 41°C.


Θεσσαλία

Στο εσωτερικό της Θεσσαλίας η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 30°C έως 40°C και τοπικά τους 41-42°C. Στα παράλια θα κυμανθεί από 30°C έως 37°C.


Ήπειρος

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26°C έως 38°C και τοπικά τους 40°C.


Στερεά Ελλάδα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29°C έως 39°C και τοπικά 40°C.



Πελοπόννησος

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 30°C έως 37°C.



Εύβοια

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26°C έως 35°C.



Νησιά Ιονίου & Νησιά Αιγαίου

Η θερμοκρασία στα νησιά μας θα κυμανθεί από 25°C έως 38°C.


Κρήτη

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 24°C έως 36°C


Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί ασθενείς στην αρχή της ημέρας με στροφή σε βορειοδυτικές διευθύνσεις προς το τέλος. Βόρειοι βορειοδυτικοί με ενίσχυση θα πνέουν οι άνεμοι στα νησιά του Αιγαίου στα 4-5.

Επιδείνωση του καιρού αναμένουμε από το απόγευμα του Σαββάτου στην βόρεια Ελλάδα με ισχυρές καταιγίδες συνοδευόμενες από μεγάλο χαλάζι.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *