Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Δευτέρα του Πάσχα. 20/4/2020.

Χαίρεται φίλες χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη σε όλους και σε όλες με υγεία. Με καλές συνθήκες κύλησε το διήμερο του Πάσχα και αρκετά ανοιξιάτικο μπορώ να πω. Τώρα όπως σας είχα ενημερώσει εδώ και μέρες αναμένεται να υπάρξει μεταβολή του καιρού την ερχόμενη εβδομάδα με χειμωνιάτικη διάθεση σε μεγάλο κομμάτι της χώρας μας. Ένας χείμαρρος ψύχους θα κατέβει προς την χώρα μας και θα δημιουργήσει στην Μεσόγειο ένα βαρομετρικό χαμηλό όπου θα δώσει  Χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές στην κεντρική και βόρεια ορεινή Ελλάδα και βροχοπτώσεις - καταιγίδες στις πεδινές περιοχές μας. Ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο που θα αγγίζουν τα 7-8 μποφόρ.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι καιρός θα επικρατήσει τις επόμενες ημέρες στην Μαγνησία.

Πιο αναλυτικά: αρχικά ας ξεκινήσουμε από την αυριανή ημέρα Δευτέρα όπου προβλέπεται μουντός καιρός καθ'ολη την διάρκεια της ημέρας με λίγες βροχοπτώσεις προς τις βραδινές κυρίως ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14°C έως 23°C. Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν μια μικρή ενίσχυση στα 4 μποφόρ από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις.

Εν συνεχεία από τρίτη και μετέπειτα θα έχουμε σταδιακά έντονες βροχές και τοπικές καταιγίδες με κάποιες χιονοπτώσεις στα ορεινά μας την Τετάρτη - Πέμπτη. Σημαντική περαιτέρω πτώση θα υπάρξει η οποία θα γίνει αρκετά αισθητή στην ατμόσφαιρα από την τρίτη. Ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 9-11 βαθμούς κελσίου τις μεσημβρινές ώρες. Ισχυροί άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στα 5-6 μποφόρ.

Το σύστημα φίλες και φίλοι αυτή την φορά δεν φαίνεται να μας επηρεάζει σημαντικά ευτυχώς διότι δεν θέλαμε να θυμηθούμε τι μας άφησε η περασμένη κακοκαιρία.

Αυτά από εμένα αύριο πάλι καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *