Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Νεότερα για τον καιρό του Πάσχα αλλά και ανήμερα. Πρόγνωση Μαγνησίας 25/4/2019.

Νεότερα για τον καιρό του Πάσχα.

Όπως σας είχα αναφέρει νέα επιδείνωση θα περιμέναμε το Σαββατοκύριακο με πτώση της θερμοκρασίας και άστατο καιρό, σύμφωνα με τα τωρινά στοιχεία όλα στράφηκαν προς την θετική πλευρά με πολύ καλές εικόνες στους χάρτες για το Πάσχα. Δηλαδή θα έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες με ηλιοφάνεια και ανοιξιάτικη μυρωδιά για να μπορέσουμε να ψήσουμε και να περάσουμε μια όμορφη μέρα με την οικογένειά μας. Όσο αναφορά τώρα για τον καιρό ανήμερα του Πάσχα κάποιες ψιχάλες ίσως πέσουν  το μεσημέρι όπου γρήγορα θα υπάρξει βελτίωση και ξαστεριά προς το βράδυ. 

Την παρασκευή το βράδυ που είναι ο επιτάφιος θα επικρατεί συννεφιά με ψιχάλες όπου θα χαρακτηριστούν ως τα "δάκρυα της Παναγίας".  Στα βουνά μας θα επικρατεί μια σχετική ψύχρα με αρκετά σύννεφα και πιθανότητες για βροχές μέσα στο Σαββατοκύριακο.


Αυτά από εμένα ευτυχώς όλα άλλαξαν και τώρα πια είμαστε πολύ κοντά η πιθανότητα να δείξουν οι χάρτες βροχερό καιρό είναι πολύ μικρές έως μηδαμινές, όμως οτιδήποτε νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσω καλό βράδυ σε όλους και σε όλες, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!!

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.                                                       

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *