Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας για Κυριακή 13/9/2020.

 Αστάθεια αναμένεται αργά τη νύχτα στην Μαγνησία με ασθενείς βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα.

Αύριο Κυριακή ο καιρός θα είναι αίθριος με ηλιοφάνεια και αυξημένες νεφώσεις όπου θα εντοπίζονται κυρίως τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18°C έως 28°C. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα 3-4 μποφόρ.

Σύμφωνα με το χαμηλό που αναμένεται να μας απασχολήσει την ερχόμενη εβδομάδα:

 Όλα τα σενάρια δίνουν πιθανότητες και υπάρχει ένα ενδεχόμενο το βαρομετρικό χαμηλό να πάρει την μορφή madicane ( Μεσογειακού κυκλώνα) στην Μεσόγειο το οποίο έχει ευνοϊκές θερμοκρασίες τιμές στην θάλασσα για να δημιουργηθεί. Υπάρχει παρακολούθηση τις τελευταίες ώρες στα προγνωστικά μοντέλα και περιμένω να δω την κίνηση του χαμηλού πως θα εξελιχθεί. Μέχρι στιγμής δείχνει να κινείται αρχικά ανοικτά της σύρτης και η επόμενη στάση θα είναι η χώρα μας στις 17 του μηνός. Τίποτα δεν μπορεί να τεθεί με σιγουριά όσο αναφορά αν το χαμηλό εξελιχθεί σε madicane ( μεσογειακού κυκλώνα) και δεν υπάρχει ανησυχία επ' αυτού. Για οτιδήποτε νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσω εγκαίρως.

Αυτά από εμένα αύριο πάλι καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *