Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Πέμπτη 10/10/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι συννεφιασμένη θα είναι η πέμπτη στην Μαγνησία με τοπική εμφάνιση του ήλιου, επίσης ο υδράργυρος θα σημειώσει μικρή άνοδο τις πρωινές ώρες.

Πιο αναλυτικά: νωρίς το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα στα ορεινά. Από το μεσημέρι και μετέπειτα αναμένεται να συννεφιάσει χωρίς όμως να έχουμε φαινόμενα δεν διαφαίνονται ίσως πέσουν κάποιες ψιχάλες τίποτα παραπάνω. Θα παραμείνει η νέφωση μέχρι και τις βραδινές ώρες με πιθανότητες μέσα στην νύχτα να εκδηλωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά.

Θερμοκρασία-Άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15°C έως 22°C. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί από βορειοανατολικές διευθύνσεις στα 2 μποφόρ.

Αυτά από εμένα ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο όπου θα αναλύσουμε την ερχόμενη καλοκαιρία διαρκείας που σας έχω αναφέρει μέσα από τις προγνώσεις μου. Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *