Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Τετάρτη 11/12/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι η κακοκαιρία είναι σε εξέλιξη στην χώρα μας από τις πρωινές ώρες και σταδιακά μέχρι και το βράδυ τα φαινόμενα γίνονται περισσότερα σε πολλές περιοχές κυρίως της βόρειας και ανατολικής Ελλάδας. Τα προγνωστικά μοντέλα  έπεσαν έξω στα ωράρια  για την Μαγνησία δεν είχαμε κάτι το σημαντικό προς το παρόν. Προς τη νύχτα αναμένεται επιδείνωση με βροχές κατά τόπους έντονες με ισχυρούς ανέμους.

Πάμε να δούμε αναλυτικά για την Μαγνησία τι καιρός θα επικρατήσει αύριο Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά: το πρωί βροχοπτώσεις θα μας απασχολήσουν με μεγαλύτερη πιθανότητα να παρουσιάζει η δυτική Μαγνησία κατά διαστήματα έντονες. Από το μεσημέρι και μετέπειτα θα έχουμε ασθενείς βροχοπτώσεις σε όλη την Μαγνησία χωρίς κάποια σημαντική εμφάνιση των φαινομένων.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7°C έως 14°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας από βορειοανατολικές διευθύνσεις.

Αυτά ήταν τα νέα για την Τετάρτη. Τώρα με βάση τα στοιχεία μου ο άστατος καιρός θα επικρατήσει και την Πέμπτη με βροχοπτώσεις αλλά και χιονοπτώσεις από τα 1300μ και πάνω  στο νομό μας. Σιγά σιγά προς τα τέλη της εβδομάδας ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση με άνοδο της θερμοκρασίας, ο λόγος είναι ένας θερμός χείμαρρος που έχει ξεκινήσει από την δυτική Ευρώπη και κατευθύνεται προς ανατολικά δημιουργώντας αντικυκλώνα υψηλών πιέσεων που θα μας κρατήσει συντροφιά η ζεστή αγκαλιά του έως και τις 20 του μηνός. Την ερχόμενη εβδομάδα ο καιρός θα μαλακώσει με ανοιξιάτικες για την εποχή θερμοκρασίες κυρίως στην νότια Ελλάδα. Για Μετέπειτα θα υπάρξει ενημέρωση, κάτι αχνοφαίνεται μετά της 23 του μηνός για χριστουγεννιάτικες συνθήκες. 

φίλες και φίλοι μέσα στη νύχτα οι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά στα 5-6 μποφόρ όπως προαναφέρω δώστε προσοχή κυρίως οι νοικοκυρές σε περίπτωση απλωμένων ρούχων σε εξωτερικούς χώρους, Επίσης ανεβάζουμε τις τέντες.

Είμαι υποχρεωμένος να σας ενημερώσω ότι και να προβλέψω καθώς καλύτερα να είστε σε ετοιμότητα της προφύλαξης σας και ας μην εμφανιστεί αυτή η κατάσταση. 

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *