Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Τετάρτη 12/2/2020.

Χαίρεται φίλες και φίλοι καλοκαιρία επικρατεί το τελευταίο 24ωρο στην Μαγνησία με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις. Ανοιξιάτικη ήταν η σημερινή ημέρα όχι μόνο σε συνθήκες αλλά και σε θερμοκρασιακές τιμές που ήταν διψήφιες κοντά στους 16°C με αποτέλεσμα να έχουμε πιο θερμή ατμόσφαιρα σε σχέση με την φυσιολογική για την εποχή που είχαμε.

Τώρα πάμε να δούμε αναλυτικά τι καιρός θα μας απασχολήσει την Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά: Τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με αυξημένες νεφώσεις και ηλιοφάνεια. Προς τις μεσημβρινές ώρες θα αρχίζει να συννεφιάζει και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές μπόρες στο νομό μας και ασθενείς βροχοπτώσεις στα πεδινά. Από το απόγευμα και μετέπειτα ο καιρός θα παραμείνει μουντός με μικρής πιθανότητας βροχής.

Θερμοκρασία-Άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί 10°C έως 18°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα 2-3 μποφόρ από δυτικές - βορειοανατολικές διευθύνσεις.

Αυτά ήταν τα νέα για την Τετάρτη, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι άστατος και στο ίδιο μοτίβο και τις επόμενες ημέρες με νέα πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο. Θα τα λέμε καθημερινά ως εκείνο το διάστημα καλό βράδυ σε όλους και σε όλες και καλή συνέχεια σε ότι κάνετε.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος. Μάριος Τζανιδάκης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *