Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 26/3/2020.

Χαίρεται φίλες και φίλοι και χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας.

Ένα έντονο κύμα κακοκαιρίας ετοιμάζεται να μας  επηρεάσει τις επόμενες ώρες το οποίο δείχνει να είναι έντονο και τοπικά ισχυρό. Βροχοπτώσεις και καταιγίδες κατά τόπους έντονες αναμένονται για την Μαγνησία και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά τμήματα.

Πιο αναλυτικά: το πρωί θα ξεκινήσουμε με βροχοπτώσεις όπου σταδιακά θα έχουν έντονο χαρακτήρα. Όσο θα βαδίζουμε προς τις μεσημβρινές ώρες και μετέπειτα τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να περιορίζονται και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά μας από τα 1400μ και πάνω κατά διαστήματα πυκνές κυρίως προς τις μεσημβρινές ώρες. 

Θερμοκρασία-Ανεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6°C έως 8°C. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στα 4-5, μποφόρ από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις.

Αυτά από εμένα αυτό το σκηνικό του καιρού δείχνει να παραμένει μέχρι και τα τέλη του μηνός στην περιοχή μας και με βάση τα στοιχεία ο καιρός δεν φαίνεται να έχει όρεξη να μας δώσει μια μυρωδιά της άνοιξης τουλάχιστον μέχρι και τις 5 Απριλίου και η αιτία είναι ο αντικυκλώνας υψηλών πιέσεων που επικρατεί και είναι κυρίαρχος στην δυτική Ευρώπη.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *