Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Καταιγίδες τοπικά ισχυρές συνοδευόμενες από χαλαζοπτώσεις σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού Ελλάδας 11/8/2021.


Χαίρεται φίλες και φίλοι επιδείνωση του καιρού αναμένουμε για την χώρα μας αύριο και πιο συγκεκριμένα στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα έχουμε αστάθεια με βροχές και καταιγιδες τοπικά ισχυρές με συνοδεία χαλαζοπτώσεων πιθανόν μεγάλου μεγέθους.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πως θα κυλήσει η Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά: Τις πρωινές ώρες ο καιρός θα είναι αίθριος με αυξημένες νεφώσεις στην βόρεια Ελλάδα με πιθανότητες να δώσουν  κάποιους τοπικούς ομβρους στα ορεινά, στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις στην ηπειρωτικό κεντρικό κορμό. Νεφώσεις αρκετά πυκνές θα αρχίσουν να αναπτύσσονται προς τις μεσημβρινές ώρες από τα δυτικά και θα ξεκινήσουν κάποιες ασθενείς ασθενείς βροχοπτώσεις η τοπικές μπόρες. Από το απόγευμα και μετέπειτα θα έχουμε επιδείνωση του καιρού στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα με καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως από την Θεσσαλία και βορειότερα επίσης θα καταφέρουν να επηρεαστούν τα νησιά των Σποράδων με τοπικές καταιγίδες. (Μακεδονία και Θεσσαλία ιδιαίτερη προσοχή διότι θα έχουμε επίκεντρο των πιο ισχυρών φαινομένων και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μεγάλου μεγέθους και ριπαίων ανέμων.

Αναμένουμε επίσης βροχές και στην βόρεια Εύβοια ένα ευχάριστο νέο που σίγουρα όλοι θα προσευχηθούμε να συμβεί διότι οι πυρκαγιές συνεχίζουν και καίνε ανεξέλεγκτες με συνεχείς αναζωπυρώσεις 🙏.

Τίποτα λιγότερο αλλά και περισσότερο δεν θέλουμε στην Εύβοια γιατί υπάρχει κίνδυνος σοβαρών πλημμυρών στα καμένα στρέμματα σε περίπτωση που εκδηλωθούν ισχυρα φαινόμενα.

Αυτά από εμένα πτώση της θερμοκρασίας θα υπάρξει επίσης η οποία θα γίνει αρκετά αισθητή από τις απογευματινές ώρες όπου και θα έρθουν τα φαινόμενα, καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.




Έρχονται βροχές και καταιγίδες. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 11/8/2021.

 Χαίρεται φίλες και φίλοι μαζί σας μετά από καιρό, επιστρέψαμε διότι απο αύριο περιμένουμε αστάθεια στο νομό μας με βροχές και καταιγίδες που πιθανότατα να συνοδευτούν και από χαλαζοπτώσεις.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την όλη καιρική εξέλιξη για την Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά: ο καιρός θα είναι καλός από τις πρωινές ώρες με αραιές νεφώσεις, από το μεσημέρι και μετέπειτα θα αρχίσουν να αυξάνονται όλο ένα και περισσότερο και να πυκνώνουν τα νέφη κουβαλώντας υγρασία θα καταφέρουν να μας δώσουν τοπικές καταιγίδες όπου θα περιοριστούν κυρίως στο νομό μας και πιο συγκεκριμένα στο βόρειο κορμό του Πηλίου, αυξημένες είναι οι πιθανότητες να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μεγάλου μεγέθους. Τα παραθαλάσσια και η υπόλοιπη πεδινή Μαγνησία δε θα επηρεαστεί από αξιόλογα φαινόμενα πέραν από κάποιες τοπικές μπόρες. Την νύχτα προς τα ξημερώματα της Πέμπτης θα έχουμε ένα πέρασμα από καταιγίδες στην Χαλκιδική, υπάρχουν αυξημένες ενδείξεις να κατηφορίσουν προς την περιοχή μας και να δώσουν εκ νέου γύρο καταιγίδων.

Θερμοκρασία-Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα γίνει αισθητή από τις απογευματινές ώρες και μετέπειτα όπου θα έρθουν και τα φαινόμενα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28°C έως 35°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας με δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις.

Αυτή ήταν η ενημέρωση μου καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *