Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Παρασκευή 8/11/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι λίγες ώρες απομένουν για την μεταβολή του καιρού που αναμένουμε εδώ και μέρες. Απόψε τη νύχτα θα υπάρξει επιδείνωση του καιρού με βροχοπτώσεις και ενίσχυση των ανέμων. Αυτό το σκηνικό θα κρατήσει ως και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Πιο αναλυτικά: αργά των βραδινών ωρών θα έχουμε ασθενείς βροχοπτώσεις με εντάσεις των φαινομένων κατά την διάρκεια της νύχτας κυρίως στα πεδινά της δυτικής Μαγνησίας. Στα ορεινά - ημιορεινά τμήματα θα επικρατεί αρκετή νέφωση και μπορεί να δώσει κάποια ασθενής βροχόπτωση η και ψιλόβροχο. Προς τα ξημερώματα όμως θα ενταθούν τα φαινόμενα κυρίως στο νότιο Πήλιο. Όπως προαναφέρω αυτό το σκηνικό θα συνεχιστεί ως τις πρωινές ώρες διότι από το μεσημέρι και μετέπειτα τα φαινόμενα θα έχουν εξασθενήσει και ο ήλιος θα είναι κυρίαρχος.

Θερμοκρασία-Ανεμοι: η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 10°C έως 18°C. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στην αρχή της ημέρας στα 2-3 μποφόρ και στο τέλος θα στραφούν σε δυτικές διευθύνσεις με μικρή ενίσχυση στα 4 μποφόρ.

Τίποτα το σημαντικό φίλες και φίλοι από άποψη φαινομένων όπως σας ενημέρωσα και χθές λίγες βροχές μόνο θα περιοριστούν στην περιοχή μας. Το επίκεντρο σημείο της κακοκαιρίας θα είναι πάλι η δυτική Ελλάδα. Αυτά από εμένα αύριο πάλι καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *