Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Συνέχεια των φαινομένων και αύριο στην Μαγνησία και τις Σποράδες. Πρόγνωση 24/2/2019.

Χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες στα πεδινά της Μαγνησίας και όλου του νομού με κατά διαστήματα πυκνές.

Για αύριο Κυριακή 24/2 θα έχουμε συνέχεια της κακοκαιρίας με ασθενεις  χιονοπτώσεις και τοπικά θα έχουν έντονο χαρακτήρα τις πρωινές ώρες σε όλη την Μαγνησία και στα πεδινά και το μεσημέρι με την μικρή άνοδο της θερμοκρασίας θα το γυρίσει σε χιονόνερο στις πεδινές περιοχές και οι χιονοπτώσεις θα περιορίζονται από τον άνω Βόλο και πάνω οι οποίες θα είναι πυκνές. Το βράδυ όμως ο υδράργυρος θα πέσει κάτω από τους 2 βαθμούς και υπάρχουν πιθανότητες να έχουμε επανάληψη των χιονοπτώσεων στα πεδινά. Στο οδικό δίκτυο του Πηλίου ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα με τις αρκετές ποσότητες χιονιού που έριξε σε ημιορεινα και ορεινά. Από ότι πληροφορήθηκα στις Μηλιές Πηλίου φθάνει και το μισό μέτρο το ύψος του χιονιού. Θέλει προσοχή στις μετακινήσεις σας να έχετε αλυσίδες μαζί σας όσοι κινηθείτε από τα 200μ και πάνω. 

Θερμοκρασία-Άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1ή 2°C το πρωί και το μεσημέρι θα φθάσει στους 3 με 4°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενεις στα 4 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις. Οι άνεμοι στο νομό μας θα πνέουν βοριάδες στα 5 μποφόρ.

Σποράδες: στις Σποράδες περιμένουμε να παρατηρηθεί όλη την ημέρα χιονόνερο με ασθενείς βροχοπτώσεις.η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3°C  έως 5°C. Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί βόρειοι βορειοδυτικοί με ένταση στα 7-8 μποφόρ.

Φαίνεται ότι και την Δευτέρα θα έχουμε συνέχεια των φαινομένων με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν αύριο καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *