Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Πέμπτη 31/10/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι λίγες ώρες απομένουν ακόμη για την μεταβολή του καιρού που περιμένουμε, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες αναμένεται να μας απασχολήσει ένα βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Ευρώπη το οποίο μαζί με την ψυχρή μάζα που θα επικρατεί τις επόμενες ημέρες στην ατμόσφαιρα θα καταφέρνει να δημιουργεί συστήματα στην Μεσόγειο και θα μας κρατήσει συντροφιά σταδιακά μέχρι και τις 2 Νοεμβρίου.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πως θα κυλήσει η αυριανή ημέρα στην Μαγνησία.

Πιο αναλυτικά:  τις πρωινές ώρες θα έχουμε συννεφιά  με πιθανότητα να υπάρξουν ασθενείς βροχοπτώσεις στα πεδινά, στα ορεινά μας θα περιορίζονται έντονες βροχοπτώσεις και πιο συγκεκριμένα στο νομό μας. Όσο θα βαδίζουμε προς τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται να μας επηρεάσει ένα σταδιακά έντονο κύμα κακοκαιρίας με βροχοπτώσεις κατά διαστήματα έντονες και τοπικές καταιγίδες και δεν αποκλείεται να έχουμε τοπικές χαλαζοπτώσεις στο νομό μας. Προς τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα συνεχίσουν με πιο ήπια μορφή.

Θερμοκρασία-Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12°C έως 15°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα 2-3 μποφόρ από ανατολικές διευθύνσεις.

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα ακολουθήσει αύριο η οποία θα γίνει αρκετά αισθητή στην ατμόσφαιρα κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Μετά από μια τροχιά καλοκαιρινού σκηνικού αποφάσισε ο καιρός να μας θυμίσει σε ποια εποχή είμαστε και τι συνθήκες αρμόζουν προς σε αυτήν. Φίλοι μου αγρότες όπως προαναφέρω υπάρχουν πιθανότητες για χαλαζοπτώσεις, καλό θα ήταν να προφυλάξετε τα χωράφια και τις καλλιέργειες σας για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκαλέσει το χαλάζι. Αύριο πάλι φίλες και φίλοι με περισσότερα νέα για την πορεία της κακοκαιρίας καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *