Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Παρασκευή του Αγ Νικολάου και της φωταγώγησης 6/12/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι χειμωνιάτικες συνθήκες επικρατούν τις τελευταίες ώρες στην περιοχή μας και σίγουρα κάποιοι θα πουν επιτέλους χειμώνας, όμως δεν έχει έρθει ολοκληρωτικά ακόμη στην χώρα μας απλώνει τα πλοκάμια του από την βόρεια Ευρώπη προς νότια και μας δίνει την πρώτη αίσθηση του χειμώνα. Πάμε να δούμε τώρα πως θα κυλήσει η παρασκευή που έχουμε και την φωταγώγηση στην πόλη του Βόλου δυστυχώς δεν είχε γίνει την περασμένη Τρίτη καθώς ο καιρός είχε άλλη γνώμη.

Πιο αναλυτικά: τις πρωινές ώρες στην Μαγνησία  θα ξεκινήσουμε με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα συνεχίσει να κυριαρχεί ο ήλιος. Προς τις βραδινές αργά ώρες αναμένεται να συννεφιάσει  χωρίς όμως να έχουμε φαινομενικά είδη. Κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει από θέμα καιρού εν ώρα εκδήλωσης μόνο ψυχρός καιρός θα επικρατεί όπου θα είναι και το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4°C έως 8°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς από βορειοανατολικές διευθύνσεις.

Αυτά από εμένα καλά να περάσετε αύριο στην εκδήλωση της Πόλης μας ντυθείτε ζεστά και απολαύστε την βραδιά. Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *