Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Συνέχεια των φαινομένων και αύριο την παρασκευή στην Μαγνησία και τις Σποράδες. Πρόγνωση καιρού 24/5/2019

Χαίρετε φίλες και φίλοι.

Νέες βροχές αναμένονται για αύριο την παρασκευή στην Μαγνησία και τις Σποράδες μέσα στο 24 Ώρο της ημέρας.


Πιο αναλυτικά: στην Μαγνησία αύριο η μέρα θα κυλήσει με αρκετή συννεφιά από τις πρωινές ώρες με πιθανότητα να ψιχαλισει. Το μεσημέρι θα υπάρξουν και εμφανίσεις του ήλιου κατά διαστήματα, όσο θα βαδίζουμε όμως προς τις βραδινές ώρες νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να μας επηρεάσει με τοπικά έντονο χαρακτήρα. Πολλές πιθανότητες υπάρχουν να έχουμε ηλεκτρικές εκκενώσεις. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.


Θερμοκρασία- άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 18°C έως 23°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς από βορειοδυτικές διευθύνσεις την ημέρα και προς το βράδυ θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι.


Σποράδες: άστατος θα συνεχίσει ο καιρός και αύριο την παρασκευή από τις πρωινές ώρες με  τοπικά έντονες βροχοπτώσεις. Το μεσημέρι και το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα να ψιχαλισει η να ψιλοβρέξει με μικρές εμφανίσεις ηλίου. Το βράδυ τώρα νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στα νησιά του Αιγαίου με την Σκιάθο και τη Σκόπελο να μπαίνουν μέσα στο παιχνίδι ενώ η  Αλόννησος και η Σκυρος θα σταθούν τυχερές στο κομμάτι αυτό, δεν δείχνει διάθεση η κακοκαιρία για  να κινηθεί πιο ανατολικά.


Θερμοκρασία- άνεμοι

 Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18°C έως 22°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα 3-4 μποφόρ και θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Αυτά ήταν τα νέα του καιρού για την παρασκευή. Τώρα ο καιρός δείχνει κάποια πρόσκαιρη βελτίωση και εξασθένηση των φαινομένων το Σαββατοκύριακο με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Όμως από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας μια νέα αναταραχή φαίνεται να μας επηρεάζει με τοπικά έντονα φαινόμενα και τοπικής εμφάνισης. Με βάση τα σημερινά στοιχεία τα προαναφερθέντα λόγια μου, θα το παρακολουθήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να δω την εξέλιξη και μια πιο καθαρή εικόνα. 


Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.


Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *