Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Λίγες μπόρες με γρήγορη βελτίωση. Πρόγνωση καιρού Ελλάδας 23/6/2021.

 Χαίρεται φίλες και φίλοι μπόρες και τοπικές καταιγίδες σημειώθηκαν στην δυτική και ανατολή Μακεδονία και στην βόρεια Θεσσαλία. Το σύστημα εξασθένησε πολύ γρήγορα κάτι που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να το προβλέψουν τα μοντέλα για μην μεταφράζεται η ενημέρωση μας σε δέουσα προσοχή από τις επιθέσεις των καταιγίδων.

Αύριο Τετάρτη ο καιρός θα κυλήσει καλός και ζεστός με μεγάλες ποσότητες σκόνης χωρίς να λείψουν λίγες τοπικές μπόρες και ομβροι στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα τις θερμές ώρες της ημέρας.

Πιο αναλυτικά: Από το πρωί θα ξεκινήσουμε με ηλιοφάνεια και αραιή νέφωση ( αφρικάνικη σκόνη) σε όλη την Ελλάδα. Προς τις απογευματινές ώρες θα αρχίζουν να αναπτύσσονται μπόρες και τοπικές καταιγίδες στην δυτική Θεσσαλία κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα. Αυξημένες είναι οι πιθανότητες για ένα γρήγορο πέρασμα από μπόρες στην ανατολική Μακεδονία με συνοδεία χαλαζιού.

Θερμοκρασία - Άνεμοι:


Μακεδονία - Θράκη

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25°C έως 39°C στην κεντρική Μακεδονία ενώ στην ανατολική έως 30°C. Στην Θράκη ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 24°C έως 30°C.


Θεσσαλία

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό της Θεσσαλίας θα κυμανθεί από 27°C έως 38°C και τοπικά τους 40°C. Στα παράλια η σκόνη μαζί με την θαλάσσια αύρα δεν αφήνει τον υδράργυρο να ξεπεράσει τους 30 με 32°C.

Ήπειρος

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26°C έως 37 και 38°C.


Στερεά Ελλάδα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25°C έως 34°C


Νησιά του Ιονίου

Η θερμοκρασία στα νησιά του Ιονίου θα κυμανθεί από 24°C εως 30°C τοπικά στο νότιο Ιόνιο.


Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι ασθενείς στην αρχή της ημέρας με στροφή σε βορειοδυτικες διευθύνσεις. Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας.

Αυτή ήταν η ενημέρωση, λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για να πολεμήσετε τον καύσωνα, κυρίως όταν επικρατεί χαμηλή υγρασία η δυσφορία και η ζέστη είναι πολύ έντονη και διαφέρει στην αίσθηση της ατμόσφαιρας.  Πρόσκαιρη βελτίωση θα υπάρξει του καιρού μέχρι και τις 25 του μηνός, από 26 είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψουν οι καταιγίδες, θα το αναλύσουμε περαιτέρω και θα βγει ενημέρωση.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *