Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας. Τρίτη: ημέρα φωταγώγησης του Βόλου! 3/12/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι και καλό δημιουργικό μήνα σε όλους και σε όλες. Ο χειμώνας αποφάσισε να μας επισκεφθεί από αύριο και κυρίως την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αρκετά αισθητή στην ατμόσφαιρα. Στα ορεινά μας τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν οι πρώτες χιονοπτώσεις για φέτος από τα 1340μ και πάνω δηλαδή από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου. Πιο χαμηλά στα Χάνια είναι αδύνατον να καταφέρει να δώσει νιφάδες καθώς η θερμοκρασία θα είναι αρνητική και δεν θα πέσει κάτω από τους 4-5 βαθμούς κελσίου. Να φανταστείτε η θερμοκρασία στο προαναφερθέν υψόμετρο θα είναι κοντά στο 0 με -1 βαθμούς κελσίου. Τώρα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι καιρός θα επικρατήσει την ημέρα της φωταγώγησης στην πόλη μας την ερχόμενη Τρίτη και τι Θερμοκρασία για να ντυθούμε καταλλήλως.

Πιο αναλυτικά: από τις πρωινές ώρες της Τρίτης θα ξεκινήσουμε με ηλιοφάνεια σε όλη την Μαγνησία με λίγες αραιές νεφώσεις. Προς τις μεσημβρινές αργά ώρες ως και το βράδυ θα αρχίσει να συννεφιάζει και δεν αποκλείεται να πέσουν κάποιες ψιχαλες η και ασθενείς βροχοπτώσεις. Τη νύχτα όμως υπάρχουν πιθανότητες για ένα πέρασμα από μπόρες κυρίως στα ορεινά μας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και δεν θα ξεπεράσει η μέγιστη των μεσημβρινών ωρών τους 14°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα 2-3 μποφόρ από βορειοανατολικές διευθύνσεις.


Αυτά ήταν τα νέα για την τρίτη ντυθείτε ζεστά διότι κυρίως τις βραδινές ώρες θα τσιμπάει αρκετά το κρύο. Αύριο Δευτέρα ο καιρός θα είναι άστατος με συννεφιά και ασθενείς βροχοπτώσεις και εμφανίσεις ηλιοφάνειας μέσα στην ημέρα κυρίως προς το μεσημέρι. Χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατούν με ασθενείς ανέμους. Επίσης φίλες και φίλοι όπως σας έχω αναφέρει θα έχουμε τις πρώτες νιφάδες στο νομό μας αύριο τις πρωινές ώρες στο χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου. Την Τετάρτη αναμένεται εκ νέου επιδείνωση του καιρού με βροχές - καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις στο Πήλιο πάνω από τα 1300μ. Για οτιδήποτε νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσω καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.


Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.


Οι διαχεριστές της σελίδας μας σας εύχονται χρόνια πολλά καλά χριστούγεννα και να περάσετε όμορφα με υγεία!

Διαχειριστές 

Τζανιδάκης Μάριος
Νικολάου Νικόλαος



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *