Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Χαμηλές αύριο οι θερμοκρασιες γενικά σε όλο το νομό μας! Πρόγνωση Μαγνησίας-Σποράδων 13/1/2019

Χαίρεται κυρίες και κύριοι. Ο καιρός αύριο στην Μαγνησία θα παρουσιάσει βελτίωση με τον ήλιο να είναι κυρίαρχος στην Μαγνησία και στις Σποράδες λιγες αυξημένες νεφώσεις που υπάρχει πιθανότητα να δώσουν κάτι αυτές.

Πιο αναλυτικά: στην Μαγνησία τις πρωινές ώρες θα έχουμε αίθριο καιρό ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Το μεσημέρι και ως το βράδυ θα εμφανιστεί αυξημένη συννεφιά χωρίς όμως να δώσει φαινομενικά είδη στα ορεινά, ημιορεινά μας και στα πεδινά.

Η θερμοκρασία θα είναι σε χαμηλά επίπεδα κυρίως τις πρωινές ώρες φαίνεται να κυμαίνεται από -1°C με +6°C στα πεδινά, τους -3°C με +2°C στα ημιορεινά και τους -7°C με +2°C στα ορεινά. Οι άνεμοι τώρα στο νομό μας θα είναι ασθενείς με ένταση 2-3 μποφόρ και οι κατευθύνσεις του ανέμου θα είναι βορειοδυτικές. Στα πεδινά ο άνεμος θα πνέει από δυτικές βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 3 μποφόρ.

Σποράδες: στις Σποράδες αναμένεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις όπου δεν αποκλείεται να έχουμε ένα ψιλόβροχο προς τις απογευματινές ώρες της ημέρας στην Σκύρο και την Αλόννησο τίποτα το σημαντικό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6°C  έως 9°C. Οι άνεμοι θα έχουν μια μικρή ενίσχυση στα 5 μποφόρ με βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Αυτά φίλες και φίλοι για την αυριανή ημέρα θα επανέλθω και αύριο με φρέσκα νέα για την τρίτη όπου όπως δείχνουν τα στοιχεία το ψύχος θα μας επισκεφθεί!

Καλο βράδυ σε όλους.
Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης .

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *