Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Απριλιάτικος χιονιάς είναι καθοδόν...θα μυρίσει χειμώνας την Πέμπτη. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 8/4/2021

 Χαίρεται φίλες και φίλοι καλά κρατεί η άνοιξη στην περιοχή μας αυτές τις μέρες όμως ήρθε η ώρα ο χειμώνας να ξανα μιλήσει, μέρες τώρα σας το φωνάζω για την νέα επιστροφή του χειμώνα στα μέσα του Απρίλη και όπως είδαμε για ακόμη μια φορά επαληθευτήκαμε καθώς απο αύριο την Πέμπτη θα μυρίσει χειμώνας με τον υδράργυρο να σημειώνει εντυπωσιακή πτώση κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες, επίσης χιονοπτώσεις θα ξανα ασπρίσουν το νομό μας ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα.


Πιο αναλυτικά: Απο τις πρωινές ώρες της ημέρας θα ξεκινήσουμε με αρκετή συννεφιά όπου γρήγορα θα έχουμε βροχές και χιονοπτώσεις απο τα 500μ και πάνω. όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εντείνονται και δεν αποκλείεται να έχουμε εμφάνιση νιφάδων και στα ημιπεδινά μας απο τα 200μ και πάνω. Αργά των μεσημβρινών ωρών θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση του καιρού και τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία-Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5°C έως 13°C, οι άνεμοι θα πνέουν Β ΒΑ στα 4-5 μποφόρ στην αρχή της ημέρα με εξασθένηση απο το μεσημέρι.

αυτά απο εμένα Απριλιάτικος χιονιάς λοιπόν και όχι δεν είναι ψέμα, ο χειμώνας δηλώνει ζωντανός και αρκετά ορεξάτος, τα ξημερώματα της παρασκευής αυξημένες είναι οι πιθανότητες να σημειωθεί παγετός πρόσκαιρα όμως ακόμα και στα πεδινά. Απο την κυριακή και μετέπειτα όμως η άνοιξη θα επανέλθει και θα πάρει το πάνω χέρι ανεβάζοντας τον υδράργυρο στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *