Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

«Συνέχεια των φαινομένων και αύριο με γρήγορη εξασθένηση και βελτίωση». Πρόγνωση Μαγνησίας-Σποράδων 13/3/2019.

Λίγα αποτυπώματα ακόμα θα αφήσει η κακοκαιρία αύριο Τετάρτη με γρήγορη βελτίωση.

Πιο αναλυτικά: στην Μαγνησία τις πρωινές ώρες βροχές θα έχουμε κατά τόπους έντονες και χιονοπτωσεις στα ορεινά τμήματα. Το μεσημέρι όμως ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση με εξασθένηση των φαινομένων και ο ήλιος θα κάνει την εμφάνιση του. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7°C έως 13°C στα πεδινά, στα ημιορεινά από 2-3°C έως 5°C και στα ορεινά από -4°C έως -2°C. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι μόνο τις πρωινές ώρες στα 5 μποφόρ και το μεσημέρι θα εξασθενήσουν στα 2-3 μποφόρ από βοριάδες.

Σποράδες: ασθενείς βροχοπτώσεις περιμενουμε τις πρωινές ώρες με γρήγορη βελτίωση και εμφάνιση του ήλιου προς τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8°C έως 11°C και οι άνεμοι θα είναι ισχυροί τις πρωινές ώρες στα 8 μποφόρ από βορειοανατολικες διευθύνσεις με εξασθένηση απ' το μεσημέρι στα 3 Μποφόρ.

Σε ζεστό κλίμα θα επανέλθει ο καιρός το Σαββατοκύριακο με βελτίωση του καιρού. Οτιδήποτε νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσω καλό βράδυ σε όλους και σε όλες 

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *