Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Ηλιοφάνεια με μπόρες και τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 22/8/2022.

 Παρατεταμένη Ατμοσφαιρική διαταραχή τις θερμές ώρες των επόμενων ημερών.

Η ψυχρή λίμνη φίλες και φίλοι όπως έχετε ενημερωθεί μέσα από τις προγνώσεις μου, έχει πλέον προσεγγίσει την χώρα μας και σήμερα είχαμε ισχυρές καταιγίδες από Θεσσαλία και βορειότερα όπως και το Σάββατο εντοπίστηκαν μέτωπα καταιγίδων.

Σταδιακά τις επόμενες ημέρες θα κατηφορίσει πιο νότια και θα εγκλωβιστεί για αρκετές ημέρες. Έτσι λοιπόν η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι άκρως φθινοπωρινή με βροχές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Πάμε να δούμε αύριο πως θα κυλήσει ο καιρός στην Μαγνησία:

Πιο αναλυτικά: Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες διάσπαρτες νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ο καιρός θα καταστεί άστατος με μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά και γρήγορα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24°C έως 31°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς καθόλη την διάρκεια της ημέρας με βόρειες διευθύνσεις στην αρχή της ημέρας με στροφή σε νοτιοανατολικές διευθύνσεις προς το τέλος.

Σημαντική επιδείνωση του καιρού αναμένω από την Τετάρτη και μετέπειτα κυρίως την Παρασκευή θα σημειωθούν μεγάλα ύψη βροχής με μεγάλες ραγδαιοτητες. 

Αυτά από εμένα θα σας ενημερώσω εγκαίρως για την ερχόμενη σοβαρή κακοκαιρία που για ακόμη μια φορά ευθύνεται η ψυχρή λίμνη, καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *