Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Σάββατο 4/4/2020. Έντονα καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν το επόμενο 24ωρο.

Χαίρεται φίλες και φίλοι πολύ φουριόζος μας έχει μπει ο Απρίλιος και ορεξάτος θα έλεγα με συνεχή αστάθεια συνεχώς μας έρχονται βαρομετρικά χαμηλά και ψυχρές εισβολές για την εποχή. Τώρα νέα κακοκαιρία ετοιμάζεται να μας επηρεάσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο από την Μεσόγειο ανοικτά της σύρτης με αρκετά έντονα φαινόμενα και ισχυρούς ανέμους. Όσο αναφορά την Μαγνησία θα είναι το επίκεντρο σημείο που θα πλήξει το σύστημα διότι αναμένονται να καταγραφούν μεγάλα χιλιοστά βροχόπτωσης κυρίως στον νόμος μας⚠️.

Πιο αναλυτικά: αρχικά ας ξεκινήσουμε από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου όπου θα είναι άστατος ο καιρός με βροχοπτώσεις τοπικά έντονες. Από το μεσημέρι και κυρίως προς τις απογευματινές ώρες θα επικρατεί πολύ έντονος καιρός με κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες με έμφαση το ανατολικό Πήλιο και πιο συγκεκριμένα στην Ζαγορά, εδώ φίλες και φίλοι θέλει προσοχή διότι ήδη έχει κορεστεί το έδαφος κάτι που είναι επικίνδυνο και ευνοϊκό στο να δημιουργηθούν σε μικρό χρονικό διάστημα πλημμυρικά φαινόμενα και εκ νέου κατολισθήσεις. Το διάστημα μεσημβρινών και νυχτερινών ωρών θα πέσει πολύ νερό σε μεγάλο κομμάτι του νομού. Εκτός από τις βροχές δεν θα λείψουν και οι χιονοπτώσεις οι οποίες θα εντοπίζονται πάνω από τα 1300μ υψόμετρο και κατά διαστήματα θα είναι πυκνές.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 5°C έως 8°C. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις στα 4-6 μποφόρ.
Αυτά από εμένα δώστε προσοχή στις προαναφερθείσες περιοχές που θα φλερτάρει με έντονα καιρικά φαινόμενα η κακοκαιρία.
Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *