Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Δευτέρα 1/6/2020.

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 1 Ιουνίου.

Χαίρεται φίλες και φίλοι βελτίωση έχει παρουσιάσει ο καιρός στην Μαγνησία με αρκετή ηλιοφάνεια και ανά διαστήματα συννεφιές με μηδαμινή πιθανότητα φαινομένων. Τώρα δυστυχώς αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς από αύριο επανέρχεται η αστάθεια με βροχοπτώσεις και καταιγίδες σε όλη την Μαγνησία.

Πάμε να δούμε την όλη εξέλιξη  αναλυτικά για το φθινοπωρινό μπάσιμο του Ιούνη.

Πιο αναλυτικά: από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας ο καιρός θα είναι αίθριος με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις. Προς το μεσημέρι θα συννεφιάσει με πιθανότητα να έχουμε ένα ψιλόβροχο η και ασθενής βροχόπτωση. Όσο θα βαδίζουμε στις απογευματινές και  βραδινές ώρες αναμένεται επιδείνωση του καιρού με βροχοπτώσεις κατά τόπους έντονες και καταιγίδες. Αυξημένη πιθανότητα υπάρχει και για ηλεκτρικές εκκενώσεις κυρίως στις ορεινές - ημιορεινές περιοχές.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 16°C έως 22°C. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς στα 2-3 μποφόρ.

 Ο καιρός θα βελτιωθεί από τις 4 Ιούνη  και μετέπειτα με την θερμοκρασία να σημειώνει σημαντική άνοδο και να αγγίζει τους 27-33°C η μέγιστη των μεσημβρινών ωρών.  Αυτά από εμένα καλό βράδυ σε όλους και σε όλες και καλή και δημιουργική εβδομάδα.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *