Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Κυριακή 5-7-2020. Έντονα καιρικά φαινόμενα θα μας απασχολήσουν!!!

Χαίρεται φίλες και φίλοι με θαυμάσιο καιρό κύλησε σήμερα το Σάββατο ο ήλιος είναι κυρίαρχος και η ζέστη αρκετά έντονη. Αύριο όμως θα επικρατούν τελείως διαφορετικές συνθήκες καθώς όπως σας έχω ενημερώσει εδώ και μέρες αναμένεται να μας επηρεάσει ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό από τις ακτές της Ιταλίας δίνοντας μας έντονα καιρικά φαινόμενα και τοπικά ισχυρά.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την όλη καιρική εξέλιξη του 24ωρου της Κυριακής.

Πιο αναλυτικά: Τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με αυξημένη συννεφιά και μπορεί να έχουμε ένα πέρασμα από μπόρες η τοπικές καταιγίδες στο νομό μας κυρίως. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες με αυξημένη πιθανότητα να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά τμήματα. Νέος γύρος έντονων φαινομένων φαίνεται να μας επηρεάζει αργά τη νύχτα.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25°C έως 36°C. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι από βόρειες διευθύνσεις στα 4-5 μποφόρ.

Αυτά από εμένα φίλες και φίλοι δώστε προσοχή όταν επικρατούν έντονες καιρικές καταστάσεις ειδικά όταν υπάρχουν ηλεκτρικές εκκενώσεις δεν επιχειρούμε να πάμε στα χωράφια μας είναι επικίνδυνο και είμαστε ο πρώτος στόχος εκείνη την ώρα από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι υψηλότερο από εμάς για να μας καλύπτει. Όσο αναφορά τώρα για τους αγρότες στο θέμα του χαλαζιού, καλό ήταν να μεριμνήσετε και να προφυλάξετε τις καλλιέργειες σας και ας μην καταφέρει να δώσει χαλαζόπτωση το νέφος.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες για οτιδήποτε νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσω.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *