Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Αποχωρώ απο τον χώρο της Μετεωρολογίας!!!

 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες και καλό μήνα, δυστυχώς έγινε αυτό που δεν πίστευε κανείς οτι θα γίνει ακόμη και εγώ ο ίδιος, πολλοί λόγοι με έφεραν σε σημείο να παραιτηθώ απο τις προγνώσεις τους οποίους θα τους μάθετε παρακάτω.

Λοιπόν ο λόγος που αποφάσισα να σταματήσω από τις προγνώσεις και να αποχωρήσω, είναι ένας και πολύ σημαντικός, πρώτον το τελευταίο καιρό τα μηνύματα γινόντουσαν περισσότερα μέρα με την ημέρα, επίσης είχαμε φθάσει σε σημείο να δέχομαι κλήσεις στο κινητό μου και στο messenger. Με είχε κουράσει λίγο αυτό που γινότανε καθώς δεν είχα χρόνο και τις ώρες αυτές ήμουν στην δουλειά, το επάγγελμα μου εδώ και 6 μήνες είναι η ηλεκτροκόλληση και 8 ώρες δεν σηκώνω κεφάλι πόσο μάλλον να μπορέσω να απαντήσω σε δεκάδες μηνύματα. Πιέστηκα πάρα πολύ μέσα μου και όλο αυτό μου βγήκε αρνητικό με αποτέλεσμα να είμαι στο κρεβάτι μια εβδομάδα από την υπερκόπωση. Πολλές ώρες έπρεπε να αφιερώσω για να βγάλω πρόγνωση και ο χρόνος που μου είχε απομείνει για ξεκούραση ήταν πολύ λίγος και έτσι έφθασα στο αμήν οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν είχα όρεξη ούτε για γυμναστική που ήμουν fan.

Δεν λέω είναι πολύ όμορφο ο κόσμος να σε ακολουθεί και να σε θέλει απεγνωσμένα, όμως από την στιγμή που δεν μου προσφέρει κάτι το χόμπι μου και μου περιορίζει να κάνω αυτό που θέλω θα πρέπει δυστυχώς να σταματήσω και να ασχοληθώ με τον εαυτό μου που τον είχα παρατήσει στην τύχη του. Αποφάσισα να επιστρέψω στον Μάριο που είχε αγαπήσει την γυμναστική την διατροφή και τις πεζοπορίες. Μου έχουν λείψει όλα αυτά και από σήμερα μπήκα δυναμικά στο στόχο μου και τίποτα δεν θα με εμποδίσει!!!
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση καιρό τώρα το σκεφτόμουν και η προγνωση της Παρασκευής 21 Γενάρη με βοήθησε να σταματήσω ξέροντας ότι με ισχυρό Β άνεμο δεν χιονιζεται ο Βόλος και γενικά τα πεδινά μας ούτε με τάμα διότι το ισχυρό Β ρεύμα εισέρχεται από την λίμνη Κάρλα που λειτουργεί σαν νεφοδιαλυτης και φυσικά ρίχνει τα επίπεδα υγρασίας!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απο την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείξατε.

Ίσως στο μέλλον αφού εκπληρώσω τα όνειρα μου να επανέλθω ξανά στο χώρο της Μετεωρολογίας!

Με εκτίμηση: Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *