Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Σάββατο 9/11/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι κακοκαιρία με βροχοπτώσεις και τοπικές Καταιγίδες μας επηρέασαν τη νύχτα με συνοδεία ηλεκτρικών εκκενώσεων. Ο καιρός σήμερα έχει παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση με αρκετές εμφανίσεις ηλιοφάνειας. Τώρα πάμε να δούμε πως θα κυλήσει η αυριανή ημέρα.

Πιο αναλυτικά: τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις. Από το μεσημέρι και μετέπειτα αναμένεται να συννεφιάσει και υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν ασθενείς βροχοπτώσεις.

Θερμοκρασία Άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10°C έως 18°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα 2-3 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Νέες βροχοπτώσεις αναμένονται για την Μαγνησία την ερχόμενη εβδομάδα και με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνονται έντονα φαινόμενα και αξιόλογες βροχοπτώσεις αυτή την φορά σε σχέση με τις περασμένες κακοκαιρίες που δεν μας επηρέασαν σημαντικά. Ενισχυμένοι άνεμοι θα πνέουν στα 4-5 μποφόρ από νοτιοδυτικές διευθύνσεις. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο αύριο πάλι φίλες και φίλοι καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *