Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με βροχές και χιονοπτώσεις. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Τρίτη 26/1/2021.

 Νεος ψυχρός χείμαρρος θα κατηφορίσει προς την περιοχή μας από την Βορειοανατολική Ευρώπη το επόμενο 24ωρο, καθώς θα περάσει τις βαλκανικές χώρες θα δημιουργήσει ένα Βαρομετρικό χαμηλό στην Αδριατική θάλασσα με το κέντρο του να είναι αρκετά βαθύ στα 1000hpa. Αύριο τις πρωινές θα ξεκινήσει να επηρεάζει αρχικά την δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα, τα νησιά του Ιονίου και την Πελοπόννησο με έντονες βροχοπτώσεις και κατά διαστήματα ισχυρές καταιγίδες, χιονοπτωσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. 

Προς τις απογευματινές ώρες το σύστημα θα μετατοπιστεί ανατολικά και θα σταθεί στο βόρειο Αιγαίο επηρεάζοντας σημαντικά και την Μαγνησία  με έντονες βροχοπτώσεις, Όσο θα βαδίσουμε προς τις βραδινές ώρες τα όποια φαινόμενα θα είναι με την μορφή χιονιού απο τα 900μ και πάνω. Τη νύχτα το ψύχος στα 850hpa (ορεινή μάζα) θα είναι ιδανικό να δώσει χιονοπτωσεις και σε πιο χαμηλά υψόμετρα έως και τα πεδινά μας, όμως κάπου εκεί τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν διότι το σύστημα θα κινηθεί γρήγορα προς το βορειοανατολικο Αιγαίο επηρεάζοντας σημαντικά τα πεδινά της Θράκης και ανατολικής Μακεδονίας με πυκνές χιονοπτώσεις. 

Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα γίνει αρκετά αισθητή κυρίως την Τετάρτη, αύριο ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 2°C έως 8°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς από νότιες νοτιοδυτικές διευθύνσεις από την αρχή τής ημέρας, σημαντική ενίσχυση με στροφή από βόρειες βορειοδυτικες στα 4-6 μποφόρ προς τις βραδινές ώρες.

Αυτή ήταν η ενημέρωση του καιρού καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *