Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Στα λευκά θα ντυθούν και τα πεδινά της Μαγνησίας. Πρόγνωση Μαγνησίας Κυριακή 29-30/12/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι στα λευκά ντύθηκε ο νόμος μας σήμερα με την Ζηνοβία να έχει ξεκινήσει δουλειά από τις μεσημβρινές ώρες και όσο περνάνε οι ώρες πυκνώνει η χιονόπτωση. Μέχρι και την νύχτα θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις με εξασθένηση τις πρωινές ώρες. Αισθητή έχει γίνει η πτώση της θερμοκρασίας στην ατμόσφαιρα και στις πεδινές περιοχές με τον υδράργυρο να μην ξεπερνάει τους 7-8 βαθμούς κελσίου.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έπεται τις επόμενες ώρες καθώς η Ζηνοβία έχει πολύ δουλειά ακόμα και συνέχειά στην Μαγνησία.

Πιο αναλυτικά: τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με συννεφιά με μικρή πιθανότητα για φαινόμενα. Το μεσημέρι ο ήλιος θα κάνει τοπική εμφάνιση. Το απόγευμα όμως ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με πυκνές χιονοπτώσεις από τα 100μ και πάνω. Το βράδυ τα χιόνια θα κατέβουν και σε πεδινές περιοχές και κατά διαστήματα μέσα στη νύχτα θα είναι πυκνές κυρίως στην πόλη του Βόλου. Οι χιονοπτώσεις δεν φαίνεται να σταματάνε μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας. ΠΡΟΣΟΧΉ στην νοτιοδυτική πεδινή Μαγνησία ( Αλμυρός, Πτελεός) τις πρωινές ώρες της Δευτέρας τα φαινόμενα θα ενταθούν και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1°C έως 5°C. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στα 4 μποφόρ βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις. Στο Πήλιο προς το απόγευμα οι άνεμοι θα είναι ισχυροί στα 7 μποφόρ .

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ: Στο Πήλιο θα σημειωθούν τα πιο έντονα φαινόμενα θέλει προσοχή στις μετακινήσεις οδικώς οπωσδήποτε αντιολισθητικές αλυσίδες φίλες και φίλοι.

Εκτιμώμενα ύψη χιονόστρωσης.

Ορεινά, ημιορεινά 10εκ και πάνω, πεδινά 2-4εκ.

Αυτά απο εμένα έρχεται ο χειμώνας όπως σας είχα ενημερώσει καιρό πριν με τον λευκό επισκέπτη να κάνει ποδαρικό και σε πεδινές περιοχές. Δώστε προσοχή κυρίως στο Πήλιο για οτιδήποτε νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσω καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

ΚΑΛΟ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ!!!!

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *