Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες. Πρόγνωση Μαγνησίας- Σποράδων 6/2/2019.

Νέο βρομετρικό χαμηλό θα περάσει στην περιοχή μας και φαίνεται να έχει πολύ όρεξη φαινομενικά.

Χαίρετε φίλες και φίλοι απόψε τη νύχτα περιμένουμε επιδείνωση του καιρού στην Μαγνησία με μπόρες και δεν αποκλείεται να έχουν και έντονο χαρακτήρα επίσης χιονοπτωσεις θα σημειωθούν από τα 1200μ και πάνω ανά διαστήματα και έντονες. Πάμε να δούμε αύριο πως θα κυλήσει η ημέρα Τετάρτη από φαινόμενα.

Πιο αναλυτικά: τις πρωινές ώρες της ημέρας θα έχουμε συνέχεια των φαινομένων με έντονες βροχοπτώσεις. Το μεσημέρι και ως το βράδυ  ίδιο μοτίβο θα ακολουθήσει όμως με πιο τοπική έντονη εμφάνιση, επισης Μέσα στην ημέρα υπάρχουν πιθανότητες να υπάρξουν και ηλεκτρικές εκκενώσεις. Έντονο Χιονόνερο με εναλλαγές χιονόπτωσης  θα εκδηλώνεται στην Ορεινή Μαγνησία  πάνω από τα 1100μ το διάστημα πρωί-απόγευμα, όμως το βράδυ και μέσα στην νύχτα θα έχουμε πυκνές χιονοπτώσεις από τα 900μ και πάνω.

Θερμοκρασία-ανεμοι: ο υδράργυρος θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 8°C έως 14°C. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στα 5 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Σποράδες: μέσα στην νύχτα έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης θα είναι  άστατος ο καιρός με έντονες βροχοπτώσεις. Το μεσημέρι και το απόγευμα τα φαινόμενα θα είναι σε πιο ήρεμη κατάσταση και θα υπάρξουν ασθενείς βροχοπτώσεις. Το βράδυ τώρα θα ξανά εμφανιστεί η ίδια εικόνα των πρωινών ωρών με έντονα μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10°C έως 15°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς την ημέρα στα 4 μποφόρ με νοτιοδυτικές διευθύνσεις, τη νύχτα που θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση ο καιρός θα έχουμε ενίσχυση των ανέμων στα 5-6 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις. Τώρα έχουμε ενδείξεις για μεταφορά αφρικανικης σκόνης που υπάρχουν πιθανότητες να αγγίξει και την ατμόσφαιρα των Σποράδων!!

Αυτά ήταν τα νέα του νέου χαμηλού που επηρεάζει αυτή την στιγμή την νότια χώρα μας και θα συνεχίζει να επηρεάζει τις επόμενες ώρες και την υπόλοιπη χώρα.Απο ότι φάνηκε θα έχουμε και μεταφορά αφρικάνικης σκόνης που θα καλύψει μεγαλο κομμάτι της κεντρικής και νότιας χώρας.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *