Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο Καιρού Μαγνησίας Τετάρτη 11/9/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι και πάλι μαζί σας με νέα πρόγνωση για την αυριανή ημέρα. Η ανομβρία συνεχίζεται ακάθεκτη στην περιοχή μας με έντονη αίσθηση ζέστης τις μεσημβρινές κυρίως ώρες διότι η μέρα μικραίνει και ο ήλιος δεν έχει  δυνατότητα για να καταφέρει να ξεπεράσει τους 30 βαθμούς κελσίου. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά πως θα κυλήσει η τέταρτη αλλά και να μιλήσουμε στην πορεία για την ψυχρή εισβολή που αναμένουμε εντός λίγων ημερών. 

Το πρωί θα ξεκινήσουμε με αρκετή συννεφιά και ανά διαστήματα θα υπάρξουν εμφανίσεις του ήλιου. Το μεσημέρι και το απόγευμα όμως η συννεφιά θα διαλυθεί και ο ήλιος θα κάνει την εμφάνιση του. το βράδυ θα επικρατεί ξαστεριά.

Θερμοκρασία-Ανεμοι. Η θερμοκρασία θα συνεχίσει να είναι σε χαμηλά επίπεδα τις πρωινές ώρες και τις βραδινές, μόνο το μεσημέρι θα έχει ζέστη. Το πρωί ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 19°C και το μεσημέρι θα ανέβει στους 29°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς από ανατολικές διευθύνσεις.

Αυτά για την Τετάρτη, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το συμβάν που αναμένεται στις 16-17 του μήνα. Οργανώνεται η ψυχρή μάζα στην βορειοδυτική Ευρώπη σιγά σιγά κατηφορίζει νότια. Μέχρι στιγμής με τα τωρινά στοιχεία δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι συνεχίζονται να είναι σταθερές οι εικόνες των προγνωστικών μοντέλων. Φυσικά καθημερινά μέχρι  τότε θα παρακολουθώ την εξέλιξη του καιρού και θα ενημερώνω μέσα στις καθημερινές προγνώσεις. Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες θα τα πούμε πάλι αύριο.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *