Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Τρίτη 1/10/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι και καλή εβδομάδα.

Για αύριο Τρίτη ο καιρός θα είναι καλός με ηλιοφάνεια όλη την ημέρα και ξαστεριά το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 20°C έως 26°C. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις στα 2 μποφόρ το πρωί και από το μεσημέρι και μετέπειτα θα στραφούν σε νοτιοανατολικές διευθύνσεις στα 1-2 μποφόρ.

Αυτά για την τρίτη τίποτα το ενδιαφέρον, μέχρι και την Πέμπτη θα έχουμε καλοκαιρία. Από το βράδυ της Πέμπτης όμως και μετά αλλάζει το σκηνικό του καιρού στο πιο φθινοπωρινό με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Τα προγνωστικά στοιχεία έχουν κλειδώσει δεν αλλάζει γνώμη το χαμηλό, θα επηρεάσει την Ιταλία και θα περπατήσει προς την χώρα μας. Επίσης το ψύχος που αναμένεται να μας επηρεάσει τις επόμενες ημέρες δεν φαίνεται να είναι αρκετά έντονο για να καταφέρει να ρίξει σημαντικά την θερμοκρασία, όμως οι θερμοκρασιακές τιμές θα είναι σε χαμηλά επίπεδα - φυσιολογικά για την εποχή.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *