Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Παρασκευή 13/9/2019

Χαίρεται φίλες και φίλοι όπως σας ανέφερα στην χθεσινή μου πρόγνωση  απόψε το βράδυ περιμένουμε άστατο καιρό σε όλη την Μαγνησία με καταιγίδες όπου δεν αποκλείεται στο νομό μας να έχουν και έντονο χαρακτήρα με συνοδεία ηλεκτρικών εκκενώσεων. Πάμε να μιλήσουμε τώρα για το πώς θα κυλήσει η Παρασκευή και τι νεότερα υπάρχουν για την ψυχρή εισβολή που αναμένουμε στις 16-17 του μηνός.

Αρχικά αύριο Παρασκευή νωρίς το πρωί θα έχουμε μουντό καιρό  με συννεφιά και ίσως να εκδηλωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις σύντομης διάρκειας όμως διότι γρήγορα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Από το μεσημέρι και μετέπειτα θα επικρατεί αίθριος καιρός.

Θερμοκρασία-Άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18°C έως 28°C. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις στα 3-5 μποφόρ.

Αυτά για την παρασκευή, τώρα  οσο αναφορά την ψυχρή εισβολή που αναμένουμε οσονούπω δείχνει τελικά διάθεση να κατέβει νότια και να επηρεάσει την χώρα μας ρίχνοντας τον υδράργυρο 5-7 βαθμούς κάτω. Βροχές δεν διαφαίνονται προς το παρόν ευελπιστώ μέσα στο υπόλοιπο μισό του Σεπτέμβρη να δούμε ατμοσφαιρική διαταραχή. 

Αυτά από εμένα καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *