Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Νέο Βαρομετρικό χαμηλό με έντονες βροχοπτώσεις αναμένεται να εισέλθει στην χώρα μας το τριήμερο που μας έρχεται. Πρόγνωση καιρού 3/4/2019.

Νέα Κακοκαιρία αναμένεται από τη νύχτα της Παρασκευής στην Μαγνησία με έντονες βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες. 

Πιο συγκεκριμένα: δημιουργήθηκε Βαρομετρικό χαμηλό δυτικά της Ευρώπης και κινείται προς την χώρα μας φέρνοντας πολύ άγριες διαθέσεις σε πολλές περιοχές κυρίως της δυτική και νότιας Ελλάδας. Επίσης θα υπάρξει και μεταφορά αφρικάνικης σκόνης με ισχυρούς νοτιαδες στο Αιγαίο. Αυτό το κομμάτι θα κρατήσει μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου διότι μέσα στη νύχτα προς ξημερώματα Κυριακής θα αρχίσει να υποχωρεί σιγά σιγά το χαμηλό στην νοτιοανατολική και βόρεια Ελλάδα, στην δυτική θα συνεχίσει να επιμένει με λίγες βροχές. Πολλά στοιχεία δείχνουν πως θα υπάρξει και δεύτερος γύρος βροχοπτώσεων την Δευτέρα σε όλη την χώρα κυρίως τις μεσημβρινές ώρες αλλά όλα αυτά θα τα δούμε στην πορεία των επόμενων ημερών. Αυτά για το τριήμερο που μας έρχεται για οτιδήποτε νεότερο υπάρξει ως προς το αν θα μας επηρεάσει και την Δευτέρα θα σας ενημερώσω μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα πω και κάτι τελευταίο για να κλείσω.. ο μήνας Απρίλης αναμένεται να ήτο αρκετά ενδιαφέρον από άποψη φαινομένων αλλά και από θερμοκρασιακή ατμόσφαιρα.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Αναλυτική πρόγνωση για την Μαγνησία θα υπάρξει το μεσημέρι της Παρασκευής για το Σαββατοκύριακο.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.





Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *