Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 29-9-2020. Βελτίωση του καιρού και άνοδο της θερμοκρασίας.

 Καλή και δημιουργική εβδομάδα εύχομαι σε όλους και σε όλες. ισχυρό κύμα επηρέασε για ακόμη μια φορά την χώρα μας από τις ακτές της Ιταλίας και με μια μικρή βοήθεια ενός ψυχρού μετώπου που εντοπίζονταν στην Μεσόγειο κατάφερε να δώσει κυρίως στην δυτική Ελλάδα όπως είχα αναφέρει ισχυρά φαινόμενα και προκάλεσαν σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα. Από δω και στο εξής ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση σε όλη την χώρα όμως με εξαίρεση την δυτική Ελλάδα όπου θα δέχεται τοπικές καταιγίδες. Από την Τετάρτη και μετέπειτα όμως σε όλη την επικράτεια μας θα επικρατήσει αίθριος καιρός.

Όσο αναφορά την Μαγνησία: Γι' αύριο ο καιρός θα είναι αίθριος με ηλιοφάνεια και αυξημένες νεφώσεις κυρίως προς τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε ψυχρά επίπεδα από 14°C η ελάχιστη των πρωινών ωρών και 26°C η μέγιστη των μεσημβρινών ωρών, Ισχυροί δυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στα 4-5 μποφόρ.

Με καλοκαιρινές συνθήκες θα υποδεχθούμε τον Οκτώβριο με τις πιο θερμές αέριες μάζες να ετοιμάζονται για περίπατο προς τις πύλες της χώρας μας. Ο υδράργυρος θα σημειώσει σημαντική άνοδο και ο ήλιος θα είναι καθ'όλη την διάρκεια κυρίαρχος των συνθηκών. Αυτά τα θερμά επεισόδια τα ονομάζω τερτίπια του καλοκαιριού ο οποίος ακόμα μας στέλνει τα φιλιά του από την Αφρική και δηλώνει "ζωντανός". Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Οκτώβριος θα κυλήσει στο πιο ανοιξιάτικο με λίγες βροχές.

Αυτά ήταν τα νέα της Τρίτης αλλά και η τάση του καιρού στις αρχές του Οκτώβρη, αύριο πάλι φίλες και φίλοι καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΓΝΏΣΟΥΜΕ.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *