Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Σάββατο 9/5/2020.

Χαίρεται φίλες και φίλοι μετά από μια ψυχρή εισβολή ο καιρός αποφάσισε να μας ζεστάνει λίγο και να φέρει πιο καλοκαιρινές ημέρες. Ένα κύμα ζέστης θα εισβάλει στην χώρα μας από βδομάδα με τον υδράργυρο να καταφέρνει να αγγίζει και τους 30-35 βαθμούς κελσίου σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας κυρίως της νότιας. Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τις συνθήκες του σαββάτου στην μαγνησία.

Αρχικά σήμερα η παρασκευή ξεκίνησε με αίθριο και θαυμάσιο καιρό αυτό θα συνεχιστεί καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας με μια μικρή ενίσχυση των ανέμων στα 4 μποφόρ απο βόρειες διευθύνσεις. Αύριο Σάββατο ο καιρός θα παραμείνει στο ίδιο μοτίβο με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις προς το μεσημέρι.


Θερμοκρασία-Ανέμοι: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10°C έως 22°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα 1-2 μποφόρ από ανατολικές - νοτιοδυτικές διευθύνσεις.


 Αυτά από εμένα Αύριο πάλι καλό υπόλοιπο της ημέρας σε όλους και σε όλες.


Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *