Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Ψυχρό μέτωπο θα επηρεάσει την χώρα μας το διάστημα 6-8 Μαϊου. Πρόγνωση καιρού 3/5/2019.

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι καλό μήνα σας εύχομαι. 

Ο καιρός μύρισε λίγο άνοιξη με αρκετή ηλιοφάνεια και ζέστη τις μεσημβρινές ώρες, άργησε να κάνει την εμφάνιση της η άνοιξη και σιγά σιγά μπαίνουμε πλέον στο καλοκαίρι από ένα σημείο και μετά του μήνα. Όμως προτού ο υδράργυρος φθάσει πάνω από τους 25-27 βαθμούς κελσίου θα κάνει παύση και θα φλερτάρει λίγο με τον χειμώνα 6-8 του μηνός με αρκετή ψύχρα στην ατμόσφαιρα όπου στην δυτική και κεντρική Ευρώπη  θα έχουμε πυκνές  χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Σίγουρα για κάποιους θα φανεί απίστευτο όμως για εμένα θα φανεί φυσιολογικό διότι μια τέτοια συμπεριφορά του καιρού την περίμενα και το είχα αναφέρει χωρίς να κάνω κάποια φάρσα. Το κλίμα έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια από τότε που ο χειμώνας έχασε τον δρόμο για την χώρα μας και παρέμεινε πολύ πίσω. Λοιπόν την ερχόμενη Δευτέρα και εβδομάδα θα ξεκινήσει να εισέρχεται στην χώρα μας ένας ψυχρός χείμαρρος με τον υδράργυρο να πέφτει κάτω 10-15 βαθμούς κελσίου όμως χωρίς φαινόμενα αυτή η ψυχρή αναταραχή. Αυτό θα κρατήσει 2 ημέρες μόνο διότι από 10 του μηνός και μετά ο υδράργυρος θα ανέβει σταδιακά και θα αγγίξει τους 27-28 βαθμούς κελσίου. Άλλος θεός θα επικρατεί 6-8 του μηνός.

Αυτά για την ψυχρή μάζα, το Σαββατο θα έχουμε άστατο καιρό στην Μαγνησία με βροχοπτώσεις κυρίως προς τι βραδινές ώρες, την Κυριακή βελτίωση του καιρού με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *