Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Νεα επιδείνωση του καιρού με βροχές και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 23/3/2021.

 Νέο μπάσιμο του χειμώνα περιμένουμε απο αύριο στην χώρα μας με έναν ψυχρό χείμαρρο να εισβάλει στην χώρα μας ρίχνοντας αισθητά τον υδράργυρο απο τον βορά προς το νότο, με υγρασία θα συνδυαστεί αυτο το ψύχος καθώς βαρομετρικό χαμηλό θα χωθεί μέσα στην αγκαλιά των ψυχρών αερίων μαζών και θα δώσει σε μεγάλο κομμάτι της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας βροχοπτώσεις, καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά αλλα και σε χαμηλότερα υψόμετρα Σταδιακή κορύφωση της ψυχρής μάζας θα υπάρξει μέχρι και την 25 Μαρτίου δίνοντας χιονοπτώσεις ακομα και σε πεδινά τμήματα της κεντρικής Ελλάδας.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την όλη καιρική μας εξέλιξη για την Μαγνησία:

Πιο αναλυτικά: Απο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης θα έχουμε επιδείνωση του καιρού με βροχοπτώσεις τοπικά έντονες και πυκνές  χιονοπτώσεις απο τα 400-500μ και πάνω και χιονόνερο σε χαμηλότερα υψόμετρα, τα φαινόμενα θα συνεχίσουν μέχρι και το απόγευμα όμως πιο εξασθενημένα, απο το βράδυ θα υπάρξει περεταίρω εκ νέου έξαρση και μια θετική σύγκλιση των ανέμων με ΒΔ στα πεδινά και ΒΑ στο νομό μας αυτό φίλες και φίλοι θα καταφέρει να εγκλωβίσει το έντονο ψύχος  και τα χιόνια θα κατέβουν μέχρι και τα 200-300μ με πρόσκαιρες νιφάδες και σε πεδινές περιοχές.

Θερμοκρασία-Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα κυμανθεί απο 4°C έως 7°C, οι άνεμοι θα πνέουν απο ΒΔ διευθύνσεις στα 2-3 μποφόρ στην αρχή της ημέρα με ενίσχυση στα 5-6 μποφόρ προς τις απογευματινές ώρες. 

Με βάση τα σημερινά στοιχεία τα πεδινά τμήματα της Μαγνησίας συμπεριλαμβανομένου και του Βόλου, βάζουν υποψηφιότητα για χιονοπτώσεις την νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, το ψύχος θα είναι πιο έντονο και θα έχουμε για κάποιες ώρες φαινόμενα, αν υπάρξουν διαφορές στο στοιχεία μας θα σας ενημερώσω.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *