Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Δευτέρα 4/1/2021.

 Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται αύριο στην Μαγνησία με βροχοπτώσεις αλλά και καταιγίδες τοπικά έντονες και ισχυρές. 

Πιο αναλυτικά: από τις πρωινές ώρες ο καιρός θα θα είναι άστατος με αρκετή νέφωση και σύντομα θα εκδηλωθούν βροχοπτωσεις. Προς τις μεσημβρινές κυρίως ώρες τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να εντοπίζονται όμως με πιο έντονο χαρακτήρα και αυτό αφορά κυρίως τα ημιορεινά και ορεινά τμήματα που δεν αποκλείεται να είναι και τοπικά ισχυρά. Προς τις απογευματινές ώρες όμως τα όποια φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα υπάρξει βελτίωση του καιρού σε όλη την Μαγνησία.

Θερμοκρασία - Άνεμοι:Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7°C έως 12°C. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί στην αρχή της ημέρας με μικρή ενίσχυση στα 3-4 μποφόρ. Από το μεσημέρι και μετέπειτα θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικές διευθύνσεις.

Τα καυτά φιλιά της φαίνεται να μας στέλνει προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας η Αφρική καθώς θερμές αέριες μάζες θα μας γυρίσουν το χρόνο πίσω προς τον Ιούλιο με θερμοκρασίες σε πολύ υψηλά επίπεδα για την εποχή που διανύουμε. Δεν αποκλείεται να παρατηρηθούν σε αρκετές περιοχές πάνω από 20-23 βαθμούς κελσίου κυρίως στο νότο. Περί αυτού του θέματος θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά τις επόμενες ημέρες να δούμε μήπως έχουμε και μεταφορά σκόνης.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *