Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Σάββατο 28/9/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι σιγά σιγά η εβδομάδα που διανύουμε φθάνει προς το τέλος της και  έρχεται μια νέα εβδομάδα γεμάτη ενδιαφέρον, η καλοκαιρία θα συνεχιστεί ακάθεκτη μέχρι ένα χρονικό διάστημα το οποίο θα το αναφέρω μετέπειτα.

Ο καιρός για το Σάββατο στην Μαγνησία θα είναι αίθριος με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις μέσα στην ημέρα και το βράδυ θα επικρατεί ξαστεριά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 19°C έως 27°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα 1-2 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις τις πρωινές ώρες στην πεδινή Μαγνησία και το μεσημέρι θα έχουν μια μικρή ενίσχυση στα 3-4 μποφόρ με τους ανέμους να στρέφονται σε νοτιοανατολικές διευθύνσεις. Στην ορεινή Μαγνησία οι άνεμοι θα είναι ασθενείς όλη την ημέρα στα 1-2 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις.

Αυτά για το Σάββατο, τώρα θέλω να σας ενημερώσω πως αύριο το πρωί είμαι καλεσμένος στο Ράδιο Βέρα 91.8 του Βόλου και θα αναλύσουμε πως θα κυλήσει ο καιρός την επόμενη εβδομάδα στην πόλη μας. Για να μήν χάνετε τον καιρό σας φίλες και φίλοι συντονιστείτε στις 9:30 ώρα έρχονται φρέσκα νέα του καιρού με αρκετό ενδιαφέρον.

Αυτά από εμένα ραντεβού αύριο το πρωί στο Ράδιο Βέρα 9:30 ώρα σας περιμένω καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *