Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Πέμπτη 5/12/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι στα λευκά ντύθηκε το Πήλιο τις τελευταίες ώρες με την βοήθεια των πυκνών χιονοπτώσεων από το πρώτο ξημέρωμα της Τετάρτης. Ενώ στην υπόλοιπη Μαγνησία επικρατούσε βροχερός καιρός χωρίς όμως να δημιουργήσουν προβλήματα οι βροχοπτώσεις. Τα φαινόμενα έχουν πλέον εξασθενήσει όμως η συννεφιά παραμένει. Τώρα πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό της Πέμπτης.

Πιο αναλυτικά: τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με συννεφιά σε όλη την Μαγνησία όπου δεν αποκλείεται να αφήσει να πέσει κάποια ψιχαλα στα πεδινά και ημιορεινά και κάποιες ασθενείς χιονοπτώσεις από τα 800μ και πάνω τίποτα όμως το σημαντικό. Εκεί που έχει χιονίσει και το έχει στρώσει παρουσιάζει μεγάλη πιθανότητα διότι το νέφος θα έρθει αντιμέτωπο με ψυχρό έδαφος με αποτέλεσμα η υγρασία να είναι σε υψηλά επίπεδα. Από το μεσημέρι και μετέπειτα δεν φαίνεται να αλλάζει αυτό το σκηνικό καθώς η νέφωση θα επιμείνει στην Μαγνησία όμως δεν θα καταφέρει να μας δώσει φαινόμενα διότι ήδη έχει πιάσει δουλειά από τη νύχτα και έχει "αδειάσει" τα περισσότερα φαινόμενα.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα μείνει σε σταθερά χειμερινά επίπεδα και θα κυμανθεί από 6°C έως 8°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα 2 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Αυτά για την αυριανή ημέρα. Μετά από μια χειμωνιάτικη εισβολή φυσιολογική για τον μήνα που διανύουμε θα επανέλθουν οι θερμότερες αέριες μάζες στην περιοχή μας την ερχόμενη παρασκευή όπου θα έχουμε μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση με συννεφιές άνα διαστήματα μέσα στο 24ωρο της ημέρας μέχρι και την Δευτέρα, όμως νέα ατμοσφαιρική διαταραχή αναμένεται να μας απασχολήσει από την δυτική Ευρώπη την ερχόμενη Τρίτη με μια σύντομη εισβολή ψυχρών αερίων μαζών απο τις πύλες της βόρειας ευρώπης όπου θα καταφέρουν να δώσουν χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας αλλά και σε χαμηλότερα υψόμετρα της υπόλοιπης χώρας. Για το Πήλιο αναμένουμε εκ νέου χιονοπτώσεις. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες αυτά από εμένα καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *