Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Χιονοπτώσεις και στα πεδινά μας τις βραδινές αργά ώρες. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 24/3/2021

 Καλημέρα σε όλους και σε όλες, ο καιρός σιγα σιγά βγάζει μια μουντάδα με αυξημένες νεφώσεις που όλο ένα και περισσότερο θα πυκνώνουν και θα σημειωθούν κάποιες χιονοπτώσεις απο τα 500μ και πάνω και πιο χαμηλά ένα ψιλόβροχο η τοπικές μπόρες.


Τις βραδινές ώρες φίλες και φίλοι όπως έχετε ενημερωθεί ο καιρός θα είναι άκρως χειμωνιάτικος σε όλη την Μαγνησία με χιονοπτώσεις που θα παροδικά θα κατεβαίνουν και σε πεδινά τμήματα. Ένα βαρομετρικό χαμηλό αβαθές θα σταθεί νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και θα δώσει φαινόμενα απο το ύψος του βόλου και νοτιότερα με βροχές αλλα και πυκνές χιονοπτώσεις σε πολύ χαμηλα υψόμετρα έως και πεδινές περιοχές.

Στα πεδινά μα κυρίως στην Πόλη του Βόλου θα έχουμε μπόρες χιονιού μέσα στην νύχτα και με αυτο το μοτίβο θα συνεχίσει παροδικά μέχρι και τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, Αρχικά το βράδυ θα χιονίζει μέχρι τα 200μ και σταδιακά θα κατέβουν και στα πεδινά τμήματα τις ιδανικές ώρες που το ψύχος θα είναι πιο έντονο στα 850hpa ορεινή μάζα 1500μ.

Χιονόστρωση θα υπάρξει μέχρι και τα 150-200μ, χαμηλότερα θα έδινα μια πιθανότητα για γνωστές επιφάνειες τίποτα παραπάνω.


Πρόγνωση:Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *