Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας για Δευτέρα 14/9/2020.

 Αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο Δευτέρα από τις πρωινές ώρες με ηλιοφάνεια και λίγα σύννεφα. Από το μεσημέρι και μετέπειτα θα έχουμε ανάπτυξη νεφώσεων όπου βαθμιαία προς τις βραδινές ώρες θα αυξάνονται. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16°C έως 28°C. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στα 4-5 μποφόρ από βορειοανατολικές διευθύνσεις. 

Στην χθεσινή πρόγνωση είπαμε λίγα λόγια για την πορεία του βαρομετρικού χαμηλού που αναμένουμε την επόμενη εβδομάδα και σας ανέφερα πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αναπτυχθεί σε μεσογειακό κυκλώνα και ότι υπάρχουν πολλές ενδείξεις σύμφωνα με την δημιουργία του στην Μεσόγειο. Τα χθεσινά στοιχεία  μας προετοίμασαν καθώς έγινε αυτό που φοβόμουν εξαρχής, οι θερμοκρασίες που επικρατούν στην θάλασσα είναι ευνοϊκές για την δημιουργία ενός κυκλώνα ο οποίος περιέχει ισχυρά φαινόμενα και θυελλώδεις ανέμους. 

Τα προγνωστικά μοντέλα δώσανε εικόνες για το διάστημα 17-20 του μηνός οι οποίες μας φέρνουν σημαντικό κύμα κακοκαιρίας σε μεγάλο κομμάτι της χώρας κυρίως στις περιοχές που ακολουθούν.

 (Πελοπόνησσος, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία κυρίως η ανατολική, Εύβοια, Ιόνιο, Βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι προαναφερθείσες περιοχές αναμένεται να δεχθούν μεγάλα ύψη βροχοπτώσεων.)

Αυτά από εμένα φίλες και φίλοι αύριο πάλι μείνετε συντονισμένοι τα αυριανά προγνωστικά στοιχεία θα καθορίσουν αν τελικά καταφέρει να πάρει την μορφή medicane.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *