Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Τετάρτη 2/10/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι και καλό μήνα εύχομαι σε όλους και σε όλες με υγεία.

Για αύριο Τετάρτη περιμένουμε καλές καιρικές συνθήκες με τον ήλιο να είναι κυρίαρχος καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας με λίγες αραιές νεφώσεις προς το απόγευμα. Τα ξημερώματα υπάρχει πιθανότητα να εντοπίζονται ομίχλες στις ευπαθείς περιοχές. Το βράδυ θα επικρατεί ξαστεριά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16°C έως 27°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς τις πρωινές ώρες στα 2 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις και το μεσημέρι θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση στα 4 μποφόρ με νοτιοανατολικές διευθύνσεις.

Αυτά για την Τετάρτη λίγες ώρες απομένουν ακόμη φίλες και φίλοι για την μεταβολή του καιρού και το βαρομετρικό χαμηλό είναι καθ'οδόν. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν και αύριο και σύντομα μέσα στην εβδομάδα θα γίνει νέα ραδιοφωνική εκπομπή στο Ράδιο Βέρα και θα αναλύσουμε λίγο τι αναμένεται να μας δώσει αυτή η ατμοσφαιρική διαταραχή. Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες αύριο πάλι.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *