Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Σάββατο 21/9/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι από χθες τη νύχτα το φθινόπωρο έκανε την εμφάνιση του δίνοντας μας ένα πέρασμα απο μπόρες και η θερμοκρασία σημείωσε πτώση. Σήμερα επικρατεί μια διαφορετική ατμόσφαιρα με τον υδράργυρο να μην καταφέρνει να ξεπεράσει τους 20°C. Τώρα μέχρι και τις βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για ένα πέρασμα από μπόρες σύντομης διάρκειας.

Πάμε να δούμε τώρα αναλυτικά τον καιρό του Σαββάτου.  Αρχικά τις πρωινές ώρες θα έχουμε συννεφιά αρκετά πυκνή η οποία μπορεί να δώσει ασθενείς βροχοπτώσεις στα πεδινά και τοπικές καταιγίδες στα ορεινά μας τίποτα όμως το σημαντικό. Προς το μεσημέρι θα παρουσιάσει βελτίωση ο καιρός και  η συννεφιά θα διαλυθεί σταδιακά και θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Παρότι που ο ήλιος θα κάνει την εμφάνιση του δεν θα καταφέρει να ζεστάνει καθώς στην ατμόσφαιρα έχουν το πάνω χέρι οι ψυχρές μάζες. 

Θερμοκρασία-Ανέμοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14°C έως 22°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα 2-3 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Αυτά για το Σάββατο πάμε τώρα να πούμε λίγα λόγια για τον καιρό της επόμενης εβδομάδας που φαίνεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον και φθινοπωρινό. Λοιπόν σύμφωνα με τα τωρινά στοιχεία ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να μας απασχολήσει από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας από την δυτική ευρώπη και μεγάλο κομμάτι της χώρας μας θα δεχθεί καταιγίδες κατα τόπους έντονες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο αλλά στην κεντρική, την δυτική και βόρεια χώρα η αίσθηση του ψύχους θα παραμείνει, μόνο στην νότια χώρα θα ζεστάνει λίγο με την βοήθεια των θερμών αερίων μαζών.Επίσης στο αιγαίο περιμένουμε ισχυρούς ανέμους στα 7-8 μποφόρ. Όσο αναφορά την Μαγνησία δεν διαφαίνονται έντονα φαινόμενα, αλλά θα παρακολουθώ την εξέλιξη του καιρού μέσα στο σαββατοκύριακο και θα σας ενημερώσω.

Αυτά από εμένα καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.


Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *