Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Επιστροφή στις βροχοφόρες ημέρες. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 21/2/2021.

 Απο τα χιόνια ξανά επιστρέφουμε στις βροχές. υποχώρηση των πολύ ψυχρών αερίων μαζών έχουμε το τελευταίο 24ωρο με τον υδράργυρο απο την Δευτέρα και μετέπειτα να επανέρχεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή. Σιγά σιγά θα έχουμε και το λιώσιμο του χιονιού κυρίως στα χαμηλότερα υψόμετρα.


Πάμε να δούμε αναλυτικά την καιρική μας εξέλιξη της Κυριακής 21/2.

Πιο αναλυτικά: Απο απόψε τη νύχτα θα έχουμε επιδείνωση του καιρού με βροχοπτώσεις και καταιγίδες τοπικά έντονες. Απο τις πρωινές ώρες και μετέπειτα ο καιρός θα διατηρήσει αυτό το μοτίβο όμως με λιγότερα φαινόμενα όπου θα εξασθενήσουν σταδιακά. Απο τα 1200-1300μ υψόμετρο τα όποια φαινόμενα θα σημειώνονται με την μορφή χιονιού, δεν αποκλείεται να χιονίσει και λίγο πιο χαμηλά.

Θερμοκρασία-Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί απο 5°C έως 11°C. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς στα 1-2 μποφόρ στην αρχή της ημέρας στα πεδινά μας με στροφή σε νοτιοανατολικούς. Στο νομό μας θα έχουμε ενίσχυση απο απόψε την νύχτα απο βορειοανατολικές διευθύνσεις στα 4-5 μποφόρ με εξασθένηση απο τις πρωινές ώρες.

Απο την δευτέρα και μετέπειτα η χώρα μας θα μπεί σε μια ανοιξιάτικη περίοδο με καλοκαιρία και σημαντική άνοδο του υδραργύρου μέχρι και τα τέλη του μηνός. Οι ενδείξεις μου για νέο ψύχος προς τις αρχές Μαρτίου ξεκίνησαν να βγάζουν καρπούς με τα τρεξίματα των μοντέλων να συνεχίζουν να μας τάζουν νέο κύμα ψύχους και δεν αποκλείεται να συνοδευτεί και με χιονοπτώσεις. Μέρα με την ημέρα οι εικόνες των μοντέλων έχουν πολύ ψωμί για την χώρα μας καθώς στην ΒΑ Ευρώπη μια νέα οργάνωση ψύχους ξεκίνησε να εμφανίζεται.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσω...για αρχή κρατήστε τα λόγια μου και θα τα ξανα πούμε.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *