Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Δευτέρα 16/3/2020.

Χαίρεται φίλες και φίλοι κακοκαιρία επικρατεί στην Μαγνησία από τις πρωινές ώρες με τα φαινόμενα να έχουν έντονο χαρακτήρα ανά διαστήματα. Τις επόμενες ώρες αυτό το σκηνικό θα παραμείνει με την θερμοκρασία να σημειώνει σημαντική πτώση και προς αργά το βράδυ θα έχουμε χιονοπτώσεις από τα 600μ και πάνω. Τώρα αύριο Δευτέρα και αρχή της νέας εβδομάδας ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση με αραιές νεφώσεις και ηλιοφάνεια. 

Πιο αναλυτικά: προς το ξημέρωμα της Δευτέρας θα επικρατεί άστατος καιρός με συννεφιά και δεν αποκλείεται να σημειώνονται φαινομενικά είδη με βροχοπτώσεις στα πεδινά και με την μορφή χιονιού από τα 500-600μ και πάνω άνευ σημασίας. Τις πρωινές ώρες ο καιρός σταδιακά θα παρουσιάσει βελτίωση με εξασθένηση των φαινομένων και εμφάνιση ηλίου με λίγες αραιές νεφώσεις. Από το μεσημέρι και μετέπειτα θα παραμείνει στο ίδιο μοτίβο ο καιρός αίθριος με ηλιοφάνεια.


Θερμοκρασία-Άνεμοι: η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω σημαντική πτώση σε μονοψήφιες τιμές 2°C έως 7°C. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στα 5 μποφόρ από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις.


Αυτά από εμένα καλό απόγευμα και καλή εβδομάδα σας εύχομαι σε όλους και σε όλες.


Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *